מנכ"ל רובינהוד הודיע גם על תוכניותיה של חברת הברוקראז להרחיב את ארנק רובינהוד ברחבי העולם בחודשים הקרובים.
פלטפורמת המסחר בקריפטו ובמניות, רובינהוד, הדגישה את הפיגור בהכנסות ממטבעות קריפטוגרפיים ברבעון השלישי של 2022, אם כי התוצאות לא עשו הרבה כדי לרכך את שאיפתה לשרת את השוק, אומר המנכ"ל שלה.
פלטפורמת המסחר הודיעה על תוצאותיה לרבעון השלישי ב-2 בנובמבר, כאשר מנהלי רובינהוד הצביעו על ירידה של 12% מרבעון לרבעון במספר המשתמשים הפעילים החודשיים (MAU) וירידה של 24% מרבעון לרבעון בהיקף הרעיוני, כשני המניעים העיקריים לירידה של 12% בהכנסות הקריפטו, שהגיעו ל-51 מיליון דולר.
בהגשת התוצאות ייחסה החברה את הירידה במספר המשתמשים הפעילים ובנפח המסחר כאשר "הלקוחות המשיכו לנווט בסביבת השוק התנודתית".
למרות זאת, מנהלי החברה אמרו כי תמשיך להשקיע את משאביה במרחב הקריפטו, כולל פריסת תמיכה במטבעות קריפטוגרפיים נוספים, ארנק קמעונאי בינלאומי חדש ותכונות הקשורות ל-NFT בפלטפורמה שלה.
רובינהוד השיקה את גרסת הבטא של ארנק Robinhood Web3 מבוסס פוליגון שלה ל-10,000 לקוחות ב-27 בספטמבר, עם יותר ממיליון ברשימת ההמתנה. רובינהוד גם שילבה את המטבע היציב USD (USDC) של סירקל יום לאחר מכן.
במהלך שיחת הוועידה, מנכ"ל רובינהוד, ולדימיר טנב, אמר כי החברה מתכננת להציע את ארנק רובינהוד לבסיס הקמעונאי הבינלאומי שלה בחודשים הקרובים.
כשנשאל על תוכניותיה של רובינהוד לאסימונים שאינם ניתנים לתחליף (NFTs), אמר טנב כי סביר להניח שהם ישלבו תכונה לצפייה ושמירה על NFTs בעתיד הקרוב. עם זאת, נראה כי החיבור לשווקי NFT לא נמצא על הרדאר של טנב לטווח הקצר.
טנב ציין גם כי "לקוחות ביקשו מרובינהוד להוסיף עוד בלוקצ'יינים כדי להגדיל את היקף המטבעות הזמינים עבורם להחלפה ולמסחר".
בעוד טנב ציין כי מספר מטבעות נוספים הושקו ברבעון השלישי, הוא הדגיש כי רובינהוד לא תתפשר על חזונה להפוך לספקית שירותי הקריפטו "הבטוחה והמהימנה ביותר":
"אנו מקווים שהלקוחות יבינו ויעריכו שאנחנו מתקדמים בזהירות, לפעמים, זה אומר לנוע קצת יותר לאט מהרבה מחברות הקריפטו האחרות האלה. אבל אנחנו רוצים להיות מאוד מכוונים מטרה ולעזור להגן על הלקוחות ועל הכסף שלהם".
קשור: כמה מטבעות דוג'קוין (DOGE) מחזיקה רובינהוד?
טנב ציין גם כי Robinhood השיקה תוכנית חינוך חופשית למטבעות קריפטוגרפיים "למד והרוויח" כאמצעי לחנך ולשמר בסיס קמעונאי רחב יותר בטווח הארוך.
באשר לרבעון הרביעי של 2022, רובינהוד אמרה שהיא תמשיך להתקדם בארנק רובינהוד שלה, בנוסף לשילוב רשת הברק שלה.
רובינהוד סיימה את הרבעון עם הפסד נקי של 175 מיליון דולר למרות שהרווח הנקי הכולל שלה עלה ב-14% ל-361 מיליון דולר. בעוד הרווח המתואם שלה לפני ריבית, מסים, פחת והפחתות (EBITDA) היה 47 מיליון דולר.
לפי Investopedia, ההפסד הנקי של רובינהוד, 0.20 דולר למניה, ברבעון השלישי של 2022, היכה את ההערכות.
מחיר המניה של רובינהוד צנח ב-4.36% ל-11.40 דולר ב-3 בנובמבר, וירד ב-69.22% ב-12 החודשים האחרונים, לפי יאהו פייננס.
אנו לא יועצים פיננסים! יש לעשות מחקר עצמאי קודם לכן, מסחר והשקעה בקריפטו כרוך בסיכון רב!


