תחזית מומחים: אחרי יולי חזק, זה מה שיש לאוגוסט להציע לביטקוין וקריפטו

ביטקוין, שנסחר כעת ברמות של 23,300 דולר, רשם עליות של קרוב ל-20% בחודש שעבר.

הביטקוין ושוק הקריפטו חזרו חזק בחודש שעבר ביולי לאחר תיקון במהלך הרבעון השני. הביטקוין, שנסחר כעת ברמות של 23,300 דולר, רשם עליות של קרוב ל-20% בחודש שעבר.

עם זאת, השאלה הגדולה יותר כאן היא לאן הביטקוין מתקדם מכאן והלאה. ספקית נתונים הבלוקצ'יין Santiment:

הביטקוין זינק +18% ביולי לאחר שדגם ה-NVT של @santimentfeed התחזק במאי ויוני סוף סוף ראתה קפיצת מחירים מתממשת. עם איתות נייטרלי כעת כשהמחירים עלו ומחזור המטבעות ירד מעט, אוגוסט יכול לנוע לשני הכיוונים.

תחזית מומחים: אחרי יולי חזק, זה מה שיש לאוגוסט להציע לביטקוין וקריפטו

שוק המניות לעומת הקריפטו

למרות העלאת הריבית של הפד, שוק המניות האמריקאי הציג ביצועים חזקים ביולי. חלק מהאנליסטים בשוק שוריים שהשוק ימשיך במגמת עלייה מכאן והלאה.

כמובן שככל ששוק המניות ממריא, הקריפטו יעקוב אחריו בקווים דומים. אתריום הקריפטו השני בגודלו בעולם (ETH) זינק בחודש שעבר ביותר מ-60% מתחתיתו. ראלי המחירים האחרון ב-ETH הצית שוב את הוויכוח על כך שאת'ריום מתהפך על ביטקוין. נכון לזמן הכתיבה, ETH נסחרת קרוב לרמות של 1,700 דולר.

קשור: האם תעשיית כריית הביטקוין תקרוס? אנליסטים מסבירים מדוע משבר הוא באמת הזדמנות

אלטים אחרים כמו XRP, פוליגון (MATIC), סולנה (SOL), (AVAX) צברו תאוצה כלפי מעלה בחודש שעבר. אם השוק הרחב יותר יתמוך, המומנטום יכול להימשך גם החודש.

אנו לא יועצים פיננסים! יש לעשות מחקר עצמאי קודם לכן, מסחר והשקעה בקריפטו כרוך בסיכון רב!

לגלות עוד מהאתר PaKoes - אתר הפיננסים של ישראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא

לגלות עוד מהאתר PaKoes - אתר הפיננסים של ישראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא